Over mij

Geertje, een blonde vrouw met krullen met bruin paard in het bos.

Hi!

Ik ben Geertje de Witte, 35 jaar jong en samenwonend met de liefdes van mijn leven; mijn vriend en onze prachtige dochter.

Jarenlang was ik om de haverklap ziek, ieder griepje leek ik wel op te pakken. Ik had een extreem onrustige huid met veel dikke pijnlijke ontstekingen, PMS klachten en had last van moodswings. Ik wilde heel graag hulp, maar de artsen konden niks voor me betekenen. Niks hielp, alles was onderzocht en zou goed zijn maar ik voelde me alles behalve goed! Zo ging ik zelf op ontdekkingstocht en kwam zo steeds meer in de wereld van voeding en leefstijl terecht. Doordat ik me verdiepte in mijn hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat je hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Ik volgde een studie tot Orthomoleculair therapeut en ben momenteel bezig met de studie tot hormoontherapeut. Hierdoor ben ik nog enthousiaster geworden. Mijn missie is dan ook om jou te helpen naar de beste versie van jezelf om alles uit je lijf en leven te halen!

Doormiddel van voeding, leefstijl en gezondheid begeleid ik je graag!

Blonde vrouw met krullen in een knot. Houdt een mand vast met groenten en fruit.

Meer Geertje

  • Een enorme passie voor de paardensport.

  • Ik breng dan ook veel uurtjes op de rug van mijn paard Dazzler door.

  • Ik vind het fantastisch om op reis te zijn en veel nieuwe plekken te ontdekken.

  • Als ik ergens voor ga bijt ik me er helemaal in vast.

  • Chocolade… oooooh dat blijft mijn guilty pleasure.

  • Onvoorwaardelijke liefde voor ons dochter, zo onwijs gek op dat prachtige meisje en ik geniet dan ook enorm van het moeder zijn.

Hoe ga ik te werk?

Als Orthomoleculair en Hormoon therapeut ga ik opzoek naar oplossingen om de biochemische processen in jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en weer op gang te krijgen. Dat doe ik met leefstijlinterventies, zoals: de juiste voeding, beweging, ontspanning, bioritme en gedrag. Maar ook persoonlijke suppletie kan gedurende een periode ingezet worden om je lichaam extra te ondersteunen.

Vanuit mijn Orthomoleculaire visie achterhalen we de oorzaak. Ik geef jou inzichten in je gezondheidsklachten. Waarom heb je elke maand weer PMS klachten, acne, heftige moodswings en zit je niet lekker in je vel? Waarom slaap je niet goed en heb je nergens zin in? Waarom raak je die kilo’s maar niet kwijt?

Vanuit mijn opleidingen heb ik geleerd om alles praktisch te maken. Ik kan jou dus goed leren je eetpatroon vorm te geven met allerlei tools. Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je weer in je kracht komt te staan, vol energie!

 

“Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je weer in je kracht komt te staan, vol energie!

Aanbod

PUUR Voeding

Leer je lichaam voeden in plaats van vullen. Wat is nou gezonde voeding? Hoe maak je gezonde keuzes? Hoe begin je? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Het E-Book ‘ PUUR voeding’  gaat je helpen!

1 op 1 Coaching

In dit intensieve traject gaan we aan de slag om voor eens en altijd af te rekenen met jouw klachten.

EMB Bloedtest

Spoor een tekort aan vitamines en mineralen op! Met de EMB bloedtest kunnen we inzichtelijk maken welke voedingstekorten, energetische verstoringen en belasting ten grondstof liggen aan de klachten of gewoon als een algemene gezondheidscheck.

Blije vrouw maakt een gezonde salade in een moderne donker kleurige keuken.

Opleidingen:

  • Orthomoleculair therapeut
  • Hormoon therapeut
  • EMB Bloedtest
  • Orun KNHS