Ervaar hoe je met de juiste keuzes voor jouw lichaam weer in je kracht komt te staan, de volle 100% uit het leven kunt halen!

Blije vrouw maakt een gezonde salade in een moderne donker kleurige keuken.

Als Orthomoleculair therapeut en Hormoontherapeut weet ik als geen ander hoe jij weer in je kracht kunt komen te staan door middel van voeding, leefstijl en gezondheid. Dit zodat je weer de energie kunt ervaren om de dingen te doen die je wilt doen, weer kunt stralen!

Je lichaam vormt hierin de basis. Zorgen voor jezelf! Je lichaam weer leren voeden in plaats van vullen. We nemen jouw leefstijl onder de loep, maar kijken ook naar wat je nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

We gaan aan de slag met de oorzaak van al jouw klachten in plaats van deze alleen te bestrijden.

Je leert op een positieve manier je gezondheid en leefstijl aan te pakken, zodat je weer de volle 100% uit het leven kunt halen.

Naast voeding en gezondheid gaan we ook aan de slag met stress, geluk, ontspanning en de dingen doen die jij leuk vindt! Jouw eigen persoonlijke plan! Om te zorgen dat je weer bruist van de energie en gezond en gelukkig door het leven kunt gaan!

Aanbod

PUUR Voeding

Leer je lichaam voeden in plaats van vullen. Wat is nou gezonde voeding?
Hoe maak je gezonde keuzes? Hoe begin je? Vaak zie je door de bomen het
bos niet meer. Het E-Book ‘ PUUR voeding’  gaat je helpen!

1 op 1 Coaching

In dit intensieve traject gaan we aan de slag om voor eens en altijd af te rekenen met jouw klachten.

EMB Bloedtest

Spoor een tekort aan vitamines en mineralen op!

Met de EMB bloedtest kunnen we inzichtelijk maken welke
voedingstekorten, energetische verstoringen en belasting ten grondstof
liggen aan de klachten of gewoon als een algemene gezondheidscheck.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als Orthomoleculair en Hormoontherapeut ga ik op zoek naar oplossingen om de biochemische processen in jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen en weer op gang te trekken. Dat doe ik door middel van leefstijl interventies als voeding, beweging, ontspanning, bioritme, maar ook gedrag. Ook kunnen we aan de hand van een EMB test gaan kijken waar jouw eventuele tekorten op vitamines, mineralen zitten en daar een persoonlijk suppletie advies op af stellen.

Vanuit mijn Orthomoleculaire visie achterhalen we vooral de oorzaak, ik geef je inzichten in jouw gezondheidsklachten. Waarom geeft je lichaam je deze signalen? Waarom heb je deze klachten? Waarom ben je zo vermoeid? Heb je elke maand weer last van PMS klachten? Heb je last van moodswings? Lukt het je niet om gewicht te verliezen? Of heb je last van acne? Ik wil jou laten zien dat jouw lichaam een goed zelf herstellend vermogen heeft, vooral wanneer je jezelf goed verzorgd natuurlijk.

Door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen door middel van de juiste voeding, beweging, ontspanning en eventueel het aanvullen van voedingsstoffen, helpen we ons lichaam om zelf veel klachten op te lossen.
Met mijn nuchtere en enthousiaste houding ga ik jou helpen om weer in balans te komen, zodat jij je weer energiek en fit gaat voelen en bovenal weer lekker in jouw lichaam komt te zitten!

 

Blonde vrouw lacht en gooit speels een gele paprika in de lucht.

Wat levert een traject bij mij je op?

Blonde vrouw met lange bruine jas wandelend met sneakers aan komt lachend in beeld. park met bomen en veel groen.

” Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”  Klant quote

Word Acne de baas!

Vanuit mijn eigen ervaring wil ik ook jou graag van je acne afhelpen en heb ik hiermee samen met Schoonheidssalon La Chél een prachtig traject ontwikkeld.  

Rachel is een echte professional in acne en werkt met pure en natuurlijke producten. Met haar persoonlijke benadering en persoonlijkheid past ze helemaal bij hetgeen wat ik graag uitdraag met PUURvoedingbijgeertje en zijn wij deze mooie samenwerking aangegaan! 

Samen met PUURvoedingbijgeertje werk je vanuit de binnenkant aan je acne en La Chél gaat met jou aan de buitenkant aan de slag. ​

Programma: Acne de baas

Blonde vrouw met krullen zit stralend voor een veld met bloemen.

Aanbod

PUUR Voeding

Leer je lichaam voeden in plaats van vullen.

1 op 1 Coaching

Reken voor altijd af met jouw klachten.

EMB Bloedtest

Spoor een tekort aan vitamines en mineralen op.