1 op 1 Coaching

Glimlachende blonde vrouw houd gezonde voeding vast in haar handen het zijn twee paprika's.
Glimlachende blonde vrouw houd gezonde voeding vast in haar handen. Het zijn twee paprika's.

Ben jij helemaal klaar met jouw klachten? Tijd voor echte actie en optimale begeleiding om resultaat te behalen!

Persoonlijk Traject

In dit persoonlijke traject kijken we door middel van een uitgebreide intake en klachtenanalyse naar de oorzaak van jouw klachten.

Door deze in kaart te brengen en te achterhalen waar deze klachten ten grondslag liggen, maak ik een geheel persoonlijk voedings- en leefstijlplan. Je krijgt voedingsadvies (compleet met recepten op maat) en ook jouw leefstijlplan wordt helemaal persoonlijk en haalbaar voor jou opgezet.

Vervolgens ga je aan de slag met dit persoonlijk plan. Je zult al heel snel merken dat je je beter gaat voelen en meer energie krijgt. Hierdoor gaat het ook steeds makkelijker worden om dit vol te houden!

Tijdens de intake kun je er ook voor kiezen om het uit te breiden met de EMB bloedtest. Door deze af te nemen kunnen we nog beter de oorzaak van jouw klachten doorgronden. Eventuele vitamines en mineralen tekorten kunnen zo opgespoord worden, energetische verstoringen en bepaalde intoleranties voor bepaald voedsel komen naar voren. De uitslag van de bloedtest is met 3-4 weken binnen. Hierna plannen we een vervolgafspraak waar we de uitslag kunnen bespreken en jouw persoonlijke voeding- en leefstijlplan kunnen bijschaven en eventuele suppletie in kunnen zetten voor jouw eventuele vitamines en mineralen tekorten.

Je zult zien dat je klachten (bijna) weg zijn! Door met je voeding en leefstijl aan de slag te gaan, zul je merken dat je jezelf al snel veel beter gaat voelen. De definitieve omslag naar de gezondere versie van jezelf zal dan ook niet moeilijk zijn om vol te houden, want zo wil je je natuurlijk altijd voelen!

Wat krijg je?

Een begin maken

Aanbod

Vrouw met telefoon in de handen, puur voeding bij geertje in tekst in beeld.

PUUR Voeding

Leer je lichaam voeden in plaats van vullen. Wat is nou gezonde voeding? Hoe maak je gezonde keuzes? Hoe begin je? Vaak zie je door de bomen het
bos niet meer. Het E-Book ‘ PUUR voeding’  gaat je helpen!

Persoon met latop vogel perspectief.

EMB Bloedtest

Spoor een tekort aan vitamines en mineralen. Met de EMB bloedtest kunnen we inzichtelijk maken welke
voedingstekorten, energetische verstoringen en belasting ten grondstof liggen aan de klachten of gewoon als een algemene gezondheidscheck.