Blonde vrouw met lange bruine jas wandelend met sneakers aan komt lachend in beeld.

Wie is Geertje?

HI! Super leuk dat je mij hier volgt! Mijn missie is om vrouwen weer vol energie het leven door te laten gaan, de beste versie van jezelf! Hoe? Door middel van voeding, leefstijl en gezondheid help ik jou weer in je kracht te staan! Want wees nou eerlijk.. hoeveel vrouwen hebben er wel niet last van vage klachten, zijn moe, uitgeblust en prikkelbaar? Zo zonde, want hoe heerlijk is het om weer in je kracht te staan en vol energie het leven aan te kunnen!

Mijn naam is Geertje, 35 jaartjes jong (of oud 👵) en samenwonend met de leukste man en onze fantastische dochter. Zelf heb ik al de nodige klachten doorlopen wat me uiteindelijk na een lange zoektocht op het orthomoleculaire en hormonale pad heeft gebracht, iets wat mijzelf enorm veel opgeleverd heeft. Daarmee ben ik me steeds meer in dit onderwerp gaan verdiepen en verschillende studies gaan volgen. Met al deze kennis die ik in de jaren heb opgedaan wil ik je dan ook graag laten ervaren wat hier en daar wat aanpassingen in jou voeding en leefstijl wel niet voor verandering teweeg kunnen brengen!

Om het gezicht achter PUUR voeding bij Geertje wat meer te leren kennen hier wat leuke weetjes over mij:

 

🐴 Ik ben een echt paardenmeisje. Als meisje van 8 jaar na lang zeuren op de manege begonnen met lessen, al snel opzoek naar een verzorgpony waar ik iedere vrije middag te vinden was. Op mijn 14de kreeg ik dan na weer heel lang zeuren mijn eigen pony en daarmee ging het vuurtje voor de paardensport echt aan.


🐎 Met deze pony startte ook mijn wedstrijd carrière. Bloedje fanatiek was ik en met verschillende paarden heb ik dan ook mooie resultaten weten te behalen.


🐴 Met mijn huidige paard Dazzler start ik Z1 dressuur. We hebben een wedstrijdstop van 5 jaar gehad vanwege ik even andere prioriteiten voorop stelde maar inmiddels hebben we ons eerste wedstrijd in het Z1 weer gereden!


💥 Ik best wel eigenwijs en koppig kan zijn. Ik bewandel mijn eigen pad en laat me daarin niet snel beïnvloeden door anderen. Als ik iets echt wil bijt ik me daar helemaal in vast en ga ik er voor de volle 100% voor.


🏜 Reizen vind ik helemaal fantastisch! Het ontdekken van veel verschillende plekken op de wereld, het avontuur met reizen, super!


🥦 Ik vroeger echt een hele slechte eter was… Ik lustte bijna geen enkele groente. Dit is inmiddels wel veranderd haha.


🐛Ik een echte duizendpoot ben maar daar heel goed op ga.


👶 Naast PUURvoedingbijgeertje ben ik ook nog 2 dagen in de week werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang op een groep van kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar.


☀️ Daarnaast ben ik werkzaam in mijn spray-tan salon Tanning Bar waar ik mensen altijd weer met een prachtig kleurtje en blij gevoel de deur uit mag laten gaan.


🧠 Ik momenteel de HBO studie tot Hormoon therapeut volg op mijn kennis nog meer te verbreden.

Je snapt een vol programma, maar wel allemaal dingen die ik onwijs leuk vind om te doen en me daarmee dus veel energie geven! Iets wat ik de laatste jaren wel heb geleerd; alle negatieve energieslurpers zoveel mogelijk uit je leven verbannen en energie gevers erin houden. Dan kun je heel veel verzetten!  

Super leuk dat je me volgt en ik jou hopelijk ook inspireer tot een gezonder en fitter leven 💪👊


Geertje van Puur voeding bij Geertje in een gele jurk kijkt opzij en lacht.

Xeno- oestrogenen

Xeno- oestrogenen, pseudohormonen, zijn geen echte hormonen maar jou lichaam ziet ze helaas wel zo. Het zijn chemische stoffen welke je binnen kunt krijgen via

Read More »
Blonde vrouw met krullen met glimlach en telefoon in de hand.

Wat is PCOS?

Bij vrouwen met het polycysteus ovarium syndroom (PCOS) groeien er meer vochtblaasjes of kleine eiblaasjes dan normaal in de eierstokken. Deze blaasjes groeien ook niet

Read More »